Najnovije

IZNENAĐENJE: Jelena Janković došla na pripreme FED kup reprezentacije!

BEOGRAD - Jelena, za sada, trenira slabijim intezitetom na istom mestu gde i ženska reprezentacija pod nadzorom selektora Ječmenice.
Tenis (Foto: pixabay)

Tenis (Foto: pixabay)

Okupljanje ženske teniske reperezentacije proteklo je u neočekivanom susretu igračica koje će pokušati u meču Evroafričke zone da uđu u baraž za popunu Svetske B grupe i druge teniserke Srbije Jelene Janković koja je u isto vreme stigla u Beograd kako bi nastavila sa oporavkom od nezgodne povrede leđa. FED kup tim koji odnedavno sa klupe predvodi bivša teniserka Tatjana Ječmenica okupio se u sastavu Aleksandra Krunić, Ivana Jorović, Doroteja Erić i Vojislava Lukić. NJih očekuju mečevi u Mađarskoj od 4. do 7. februara. Jankovićeva je pod terapijom, trenira slabijim intezitetom, ali je osmeh nije napuštao tokom treninga u novobeogradskom Impuls holu. Ona definitivno neće moći da nastupi za nacionalni tim, što je odavno najavljeno.
Pročitajte još:Đoković spreman za Hrvatsku
Okupili se i muškarci Dejvis kup reprezentacija u Kraljevu igra susret u okviru Svetske grupe protiv Hrvatske (od 6. do 8. marta). Selektor Bogdan Obradović iskoristio je priliku da okupi Nenada Zimonjića, Filipa Krajinovića i Peđu Krstina koji su već u Beogradu, da zajedno održe prvi od treninga koji će se intezivirati po završetku Australijan opena i povratka Novaka Đokovića iz Melburna. Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA