Najnovije

(VIDEO) TRAGEDIJA: Eksplozija u Meksiko Sitiju ostavila porodilište u ruševinama, broje se žrtve

MEKSIKO SITI - Najmanje sedam osoba, uključujući i četiri novorođene bebe je poginulo, 54 je povređeno, a među njima 22 deteta, nakon što je eksplodirao kamion cisterna ispred jednog porodilišta u Meksiko Sitiju.
Eksplozija u porodilištu u Meksiko Sitiju (Foto: JuTjub printskrin)

Eksplozija u porodilištu u Meksiko Sitiju (Foto: JuTjub printskrin)

Na fotografijama sa mesta događaja vidljivo je da je zgrada porodilišta pretrpela velika oštećenja, a do bolnice su brzo dojurile brojne interventne ekipe koje nastoje da spase zatrpane ljude. Prvi u pomoć povređenima priskočili su slučajni prolaznici, koji su uspeli da spasu osmoro novorođenčadi. Porodilište se nalazi u zapadnom delu grada, a nakon detonacije nad tim područjem mogao se videti ogroman oblak dima. Većina ima povrede od razbijenog stakla u trenutku eksplozije, a neki su doživeli nervni slom, rekao je šef nacionalne agencije za civilnu zaštitu Luis Felipe Puente, koji nije isključio mogućnost da pod ruševinama ima još žrtava. Oko 40 odsto bolnice je uništeno u eksploziji, prenosi AFP.
Pročitajte još:ČUDO PRIRODE: Ovako izgleda iznenadna erupcija vulkana u Meksiku (VIDEO)BIZARNA TRAGEDIJA: Kriketaš ubio kolegu lopticom, sada strahuju da ne digne ruku na sebe
Izvor: Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA