Najnovije

(UZNEMIRAVAJUĆI FOTO) Pas uginuo od hladnoće jer je lanac bio suviše kratak da uđe u kućicu

BEOGRAD - Ovih dana smo svedoci, veoma niskih temperatura, koje se odražavaju na sva živa bića. Posebno su ugroženi psi i mačke koji se nalaze na ulici i koji su napušteni.
Foto: Fesbuk

Foto: Fesbuk

LJubitelji životinja na sve načine pokušavaju da  pomognu napuštenim životinjama. Oni su apleovali na sve građane da tokom ledenog talasa, otvore ulaze zgrada, podrume, garaže, šupe i puste životinje unutra. Na ulicama smo zatekli mnogo kućica od kartona, najlona sa ćebićima unutra, što je dokaz da svako može dati svoj doprinos. Tačan broj uginulih životnja od posledica smrzavanja nikada nećemo saznati. Ipak jedan događaj uznemirio je Beograđane i ceo region jer se radi o smrzavanju psa koji je imao vlasnika. Dok se mnogi bore da pomognu svim napuštenim dušama, jedan pas koji ima vlasnika uginuo je vezan na toliko kratkom lancu da nije mogao da uđe u kućicu i sakrije se od zime. Na društvenim mrežama raširio se aple da se na Voždovcu u blizini bioskopa nalazi pas rase staford koji je promrzao i vezan. Nekoliko humanih ljudi zaputilo se da pomogne psu u pratnji veterinara, ali kada su došli bilo je kasno, pas je uginuo. Veterinar je očitao broj čipa u kome se nalaze svi podaci o vlasniku i podneo prijavu nadležnim organima. Ostaje nam da se nadamo da se ovakvi slučajevi neće ponavljati.
Pročitajte još: (VIDEO) Pogledajte „KOBRA“ manevar ruskog aviona Suhoj-35!Tegoba koju svi olako shvatamo, a u stvari može ukazivati na tumor na mozgu
Izvor: Pravda/Marija Gojković

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA