Najnovije

Treća Srbija: Da li bi LDP za promenu mogao da štiti interese Srbije?

NOVI SAD - Povodom zahteva LDP-a da se Treća Srbija kazni zbog posete Igoru Strelkovu, ova organizacija se obratila javnosti saopštenjem u kom otkrivaju prave razloge napada Čedomira Jovanovića na njihov pokret.
Miroslav Parović, Treća Srbija (Foto: Treća Srbija)

Miroslav Parović, Treća Srbija (Foto: Treća Srbija)

"Prijatno smo iznenađeni reakcijom LDP-a na naše aktivnosti kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni. NJihov napad nama je najbolja garancija da radimo stvari koje su u interesu Srbije", kaže se u saopštenju. Uz konstataciju da je Treća Srbija u poslednje vreme prepoznata kao važan politički faktor, kako na istoku, tako i u Berlinu, Parizu i Beču što, kako kažu, "nije promaklo atlantističkim snagama", iz pokreta navode da im je drago "da i LDP ima neku aktivnost, pa makar to bilo i besmisleno obraćanje gradonačelniku Novog Sada". "Mi iz Treće Srbije radimo i naša ideja i organizacije se širi, što očigledno mnogima smeta", kaže se u saopštenju. Iz Treće Srbije tvrde da u pozadini ovog napada stoji podrška koju su dobili od Zaharija Trnavčevića i "Bogate Srbije". "Zanimljivo je da su nas iz LDP-a napali upravo zbog naših dobrih odnosa sa vodećim strukturama u Rusiji i da LDP pokušava da zaštiti 'interese' Ukrajine. Isti taj LDP nikada nije ustao tako glasno za interese Srbije, a pre svega nikad nisu progovorili o interesima Srbije na Kosovu i Metohiji, nego su samo radili na štetu", navodi se u saopštenju Treće Srbije.
Pročitajte još:Čeda Jovanović traži kažnjavanje zbog Igora StrelkovaAlternativa za Srbiju: „Ovom državom decenijama se loše upravlja – to mora da se promeni“Treća Srbija: Svi zajedno pod jednu zastavu!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA