Najnovije

Borković želi titulu

BEOGRAD - Najbolji srpski automobilista Dušan Borković u 2014. godini ostvario je san da nastupi u WTCC šampionatu i postane prvi čovek sa ovih prostora na podijumu, a za naredne godine ima još dva - najviše mesto na postolju i titula svetskog šampiona.
Dušan Borković za sada ima jedan podijum u WTCC šampionatu (Foto: Vikipedija)

Dušan Borković za sada ima jedan podijum u WTCC šampionatu (Foto: Vikipedija)

"Sad imam dva sna, da budem prvi na podijumu i da budem svetski šampion u nekim narednim godinama. Teški ciljevi, ali kad vidim kako sam došao u WTCC, sve izgleda realno", rekao je Borković u novogodišnjem intervjuu Tanjugu. On je dodao da će uprkos velikim finansijskim problemima nastaviti da se takmiči, dobrim delom zahvaljujući i pomoći države Srbije. "Država jeste u teškoj situaciji, ali automobilizam je takav da donosi veliku televizijsku pažnju, prestiž je biti u takvom šampionatu, koji gleda preko 700 miliona ljudi širom planete. Moj automobil je pokretna reklama za investitore i trudiću se da što bolje promovišem Srbiju u svetu", istakao je Borković.
Pročitajte još:Udovičić: Plaši me budućnost međunarodnog sportaNajsmešniji fudbalski momenti u 2014. (VIDEO)Srbin ušao u Ginisa: uradio 30.000 trbušnjaka bez predaha
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA