Najnovije

Mihajlović: Hajde da menjamo ako može bolje!

BEOGRAD - Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović ocenila je da je bolje izvršiti rekonstrukciju vlade ukoliko to može da dovede do boljeg rada, nego čekati "neki period".
Zorana Mihajlović (Foto: Jutjub)

Zorana Mihajlović (Foto: Jutjub)

Mihajlović je, uz napomenu da je rekonstrukcija vlade pozitivna stvar, za TV B92 navela da je njen stav, što se tiče rekonstrukcija da ih treba uraditi ukoliko će dovesti do boljih rezultata. "Ne razmišljam o tome da li ću ja biti u sastavu sledeće vlade... Moje mišljenje inače o rekonstrukcijama je da ako mogu da donesu bolje, šta god bolje mogu da donesu, hajde da ih činimo nego da čekamo neki period zato što to tako mora - ne mora ništa (da čekamo) hajde da menjamo ako može bolje", poručila je Mihajlović. Upitana da prokomentariše to što je u vladi neki vide kao premijerovog čoveka, ali i kao solo igrača i da li premijeru može da kaže "ne", ona je rekla da premijeru uvek može da kaže ono što misli. "Uvek mogu da kažem sve što mislim, dakle svom premijeru ali i svom predsedniku stranke... i mislim da to nije pitanje da li ste vi nečiji igrač nego da li imate svoj stav", rekla je Mihjalović, koja je i potprdsenik SNS. Ona je naglasila i da je "bolje da svi uvek imaju svoj stav, da sedimo i zajedno donosimo određene odluke", napomenuvši da ona funkcioniše i radi s premijerom.
Pročitajte još:DSS: Zaustaviti kolonizaciju Srbije
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da će se rekonstrukcijom vlade baviti nakon pronalaska rešenja za Železaru. "Razgovaraćemo o tome kada prođe Železara", rekao je Vučić za televiziju Pink ukazavši da rekonstrukcija nije cilj, već način da vlada funkcioniše bolje i efikansije. On je rekao da "misli da su se ljudi (ministri) borili i trudili", ali da neće da se bavi time dok ne završi priču oko Železare. Izvor: Tanjug  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA