Najnovije

ČUDNA KOINCIDENCIJA: Još jedna teorija zavere o masakru u Parizu

PARIZ/SARAJEVO - Nakon masakra u Parizu i saopštenja policije da iza njega stoje islamski ekstremisti, mnogi Muslimani su reagovali sa nevericom. Neki od njih na sve načine žele da dokažu da iza napada na redakciju lista "Šarli Ebdo" ne stoje Muslimani, a videli smo da i neki nemuslimani tvrde isto. Portal iz Bosne i Hercegovine "SAFF" ukazao je na čudnu koincidenciju između napada na NJujork 11. septembra 2001. godine i jučerašnjeg napada u Parizu. NJihov tekst prenosimo u celosti: "Kada su se dogodili napadi 11. septembra u NJujorku, zgrade visoke preko 400 metara su se poput kula od karata srušile, hiljade tona čelika se u trenu istopilo, iako je zgrada projektovana da “preživi” i udare aviona – ali, sve je bilo uzalud. Ali, ono što je preživelo tog dana je “pasoš” jednog od napadača – Saudijca Al-Sukuaimija. Šta reći?! Izgleda da su zgrade Svetskog trgovinskog centra trebali praviti od materijala od kojeg se pravi saudijski pasoš.
Foto: SAFF

Foto: SAFF

Juče krvav napad u Parizu, počinioci nepoznati, izođenje k'o u filmovima, u svega nekoliko trenutaka su nestali iz središta Pariza (što je nemoguće u višemilionskom gradu), ali ovoga puta napadači su zaboravili ličnu kartu u autu. Ko još ide u terorističke akcije sa ličnom kartom i da stvar bude gora, zaboravi ličnu kartu u autu?! Sumnjam da bi čovek tako niske inteligencije, mogao juče, poput komandosa profesionalno odraditi posao, a zatim “pasti” zbog banalne stvari", piše ovaj portal.
Pročitajte još: KADIROV:E sad je dosta! Hordakovski je od danas moj lični neprijateljPogledajte naslovne strane lista „Šarli Ebdo“ pred bombardovanje Srbije 1999. (FOTO)
Izvor: Saff.ba    

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA