Najnovije

KADIROV:E sad je dosta! Hordokovski je od danas moj lični neprijatelj

GROZNI - Predsednika ruske Čečenske Republike Ramzana Kadirova razbesneo je poziv bivšeg ruskog oligarha Mihaila Hordokovskog  novinarima da masovno distribuiraju karikature proroka Muhameda koje je objavljivo satitični list "Šarli Ebdo".
Foto: LifeNews.ru

Foto: LifeNews.ru

Ramzan Kadirov rekao je da Hordokovski  u želji da se dodovori svojim zapadnim gospodarima postao neprijatelj svih muslimana, a posebno njegov lični neprijatelj. - Hordokovski  je pozvao sve novinare u svetu da objavljuju uvredljive karikature proroka Muhameda. Takvi pozivi nisu dobro primljeni među većinom ljudi koji su videli te karikature. Sa svojim bezumnim činom Hordokovski   se proglasio neprijateljem muslimana širom sveta, a samim tim i kao moj lični neprijatelj - napisao je na svom Instagramu lider Čečenije. Hordokovski je nakon puštanja posle desetogodišnje robije pobegao iz Rusije i nalazi se u Švajcarskoj.
Pročitajte još: Parović: Teror u Parizu treba sve da nas probudi(VIDEO) Ovako Kijev „poštuje primirje“ – artiljerijski udari ukrajinske armije!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA