Najnovije

Otkriven je glavni razlog za svađu parova

Zajednički život dvoje partnera osim lepih trenutaka, sa sobom nosi i probleme najčešće vezane za sitnice i to doslovno.
Ilustracija (Foto: bettertogivegifts.com)

Ilustracija (Foto: bettertogivegifts.com)

Odluka kojom većina parova započinje ozbiljnu fazu veze je deljenje zajedničkog prostora. Pa dok pravljenje gnezda brojnima zvuči romantično, uzbudljivo i izazovno, realnost ipak piše drugačije istine. Zajednički život dvoje partnera osim lepih trenutaka, sa sobom nosi i probleme najčešće vezane uz sitnice i to doslovno. Naime okidač burnih svađa, čak njih 32 godišnje i to u proseku svakih 11 dana, je nered u kući. Gomilanje nepotrebnih sitnica poput sportske opreme, pokvarenih aparata i nepotrebnog alata bez ciljanog mesta za odlaganje iz takta izbacuje žene. S druge strane muškarci ne podnose nepotrebne sentimentalne sitnica koje njihove partnerke čuvaju još od osnovne škole, te razne vrste predmeta koje ne služe ni kao ukras.
Pročitajte još:To se zove talenat: Pogledajte šta ovi momci rade sa pištoljima i puškama (VIDEO)
Jedan od osam parova priznao je kako neželjene partnerove stvari namerno tajno uništava, a u prvoj godini života udvoje odbace količinu predmeta čija vrednost prelazi 300 evra. Podaci su rezultat britanskog istraživanja sprovedenog na više od 2.000 parova koji dele zajednički prostor, a svađe oko manjka prostora rezultiraju i prekidom veze. Psiholozi savetuju kako je kompromis ključ uspeha veze, ali i spremnost partnera da menjaju navike stečene dok su živeli sami. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA