Najnovije

Autobus GSP-a udario u drvo

BEOGRAD- Autobus GSP-a na liniji 47, koji je kako se moglo čuti, "isekao" putnički automobil na putu, izbacio je dva druga automobila sa puta i udario u drvo. U sudaru je povređeno petoro ljudi koji su kolima Hitne pomoći već prebačeni u Urgentni centar.
Ilustracija (capital.ba)

Ilustracija (capital.ba)

Iz obližnje bolnice "Bel medik", ispred koje se nesreća desila, istrčali su doktori i sestre i ukazali prvu pomoć povređenima do dolaska Hitne pomoći. U GSP-u potvrđuju da je do nesreće došlo kada je "putničko vozilo, koje se kretalo paralelno sa autobusom na liniji 47 iz nepoznatih razloga udarilo u levi prednji točak autobusa koji je zatim izgubio kontrolu i skrenuo desno na troatoar". - Autobus je zatim udario u parkirano vozilo koje se odbilo i udarilo u još jedno vozilo, a autobus je udario u drvo. Povređeno je pet osoba, četvoro iz autobusa a jedna osoba iz putničkog vozila - kažu dispečeri GSP.
Pročitajte još:Srbija leži na neotkrivenoj nafti
U Urgentnom centru kažu da su primili tri žene, dva muškarca i vozača autobusa koji je takođe povređen. - Niko od pacijenata nije poslat na reanimaciju, ali još uvek nije utvrđen stepen povreda - kažu u Urgentnom Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA