Najnovije

I druga talačka kriza u Francuskoj okončana ubistvom otmičara

PARIZ - Najmanje dve osobe su poginule danas u novoj talačkoj drami u Parizu, gde napadač drži bar pet taoca u jednom supermarketu, javlja AFP. Napadač Ahmed Kulibali je upao u bakalnicu sa košer proizvodima nešto posle 13 sati. Policija upala u radnju, oslobodila taoce i, uprkos najavama da će svi otmičari biti uhvaćeni živi, ubila Kulibalija.
Hitna pomoć pokušala reanimaciju ustreljenog teroriste (Foto: JuTjub printskrin)

Hitna pomoć pokušala reanimaciju ustreljenog teroriste (Foto: JuTjub printskrin)

Ruska medijska mreža Sputnjik navodi da je napadač ranije pretio da će ubiti taoce u supermarketu, ukoliko policija napadne braću Kuaši, osumnjičene za napad u sredu u Parizu, kada je poginulo 12 ljudi. Braća Kušai su jutros upali u štampariju u malom mestu Damarten on Goel gde ih je opkolila policija. Napadač je upao u bakalnicu sa košer proizvodima nešto posle 13 sati a policija pretpostavlja da se radi o osumnjičenom za ubistvo policajke u Monružu, čiji identitet su, kako je saopšteno, čuvari reda danas utvrdili. Prema pisanju Figaroa, otmičar je uzeo najmanje pet taoca u bakalnici. Neimenovani izvori u policiji ističu da se najverovatnije radi o ubici policajke u Monružu, jer je, obraćajući se policajcima koji su ga opkolili oko bakalnice, poručio "dobro znate ko sam". Policija ističe da se radilo o veoma opasnoj osobi, koja je dobro naoružana, sa čak dve automatske puške. Pozivajući se na neimenovane policijske izvore, Rojters je ranije preneo da je u pucnjavi u bakalnici jedna osoba ranjena. Funkcioner Stranke levice Rakel Garido naveo je na Tviteru, da se u kvartu Port de Vinsen na severoistoku grada puca, i da policija evakuiše građane.
Pročitajte još:Ubijena braća Kuaši, taoci oslobođeni iz štamparije i radnjeSukobi na ulicama Pariza: Francuzi šutirali trudnu muslimanku u stomak do pobačaja!Pogledajte naslovne strane lista „Šarli Ebdo“ pred bombardovanje Srbije 1999. (FOTO)
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA