Najnovije

Skouden: Rusija je fantastično mesto, na zapadu se šire laži o njoj

MOSKVA- Bivši saradnik CIA i NSA Edvard Snouden nije ostao dužan svom bivšem šefu Majklu Hejdenu koji je rukovodio  američkom elektronskom špijunažom od 2006. do 2009. godine.
Snouden (Foto: JuTjub)

Snouden (Foto: JuTjub)

„Bivši direktor NSA održao je provokativan govor u jednoj crkvi. Koliko sam shvatio, u Vašingtonu... Pričao je pri tom i o meni i o Rusiji. Rekao je da su u Rusiji svi nesrećni i da je Rusija „užasno mesto”. Dodao je da ću i ja na kraju postati nesrećan, da ću se propiti i da ništa u životu neću postići. A ja – nastavio je Snouden – uopšte ne pijem. Nikad u životu nisam bio pijan. Oni govore o Rusiji kao o najgorem mestu na Zemlji, a Rusija je – fantastična”. Snouden je – da podsetimo – bio tehnički saradnik CIA i NSA. On je – posle bekstva iz SAD  i kraćeg boravka u Hongkongu – zatražio i dobio utočište u Rusiji.
Pročitajte još:Velika medijska prevara: Izmišljena priča o prebijenoj trudnoj muslimanki u ParizuOtpočeo je veliki hakerski napad na Francusku!
Pre dolaska u Moskvu – predao je vodećim zapadnim listovima („Gardijanu”, „Špiglu” i „Vašington Postu”) podatke i dokumente koji su razotkrili da su Amerikanci godinama špijunirali i pratili stotine miliona ljudi i u svojoj zemlji i širom planete. Izvor: Fakti.org

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA