Najnovije

Vredi pogledati: Rekli dečacima da ošamare devojčicu, evo šta se dogodilo (VIDEO)

Ovaj video zaista vredi pogledati, što je već i učinilo preko 7 miliona ljudi. Autori zanimljivog videa koji je objavljen na nezavisnom italijanskom žurnalu Fanpage.it napravili su zanimljiv eksperiment.
Foto: Jutjub printskrin

Foto: Jutjub printskrin

U njemu je učestvovalo nekoliko dečaka uzrasta od 7 do 11 godina i jedna devojčica, njihova vršnjakinja ili tek malo starija od njih. Autori snimka, nakon što su zamolili dečake da kažu njihova imena tražili su da učine nekoliko stvari vezanih za devojčicu. Prvo da kažu šta im se na njoj sviđa, zatim da je pomiluju, a onda i da prave smešne grimase i pokušaju je nasmijati. Ali onda je usledio šokantan zahtev. “Ošamari je! Jako!” – Šta se događa kad stavite dečaka ispred devojčice i tražite od njega da je udari. Kako deca reaguju na pitanje nasilja u porodici? – želeli su znati autori videa. Dečaci su oklevali i nijedan nije ošamario devojčicu. Dali su različite razloga zašto to neće da urade, a možda je najsimpatičniji odgovor jednog dečaka došao na kraju: “Zato što sam ja muškarac!” Pogledajte…
Pročitajte još:POTRESAN VIDEO: Robijao nevin 39 godina, pa oprostio čoveku koji ga je smestio u zatvorBrigom za bolesnu baku oduševio je internetTo se zove talenat: Pogledajte šta ovi momci rade sa pištoljima i puškama (VIDEO)
Izvor:Doznajemo.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA