Najnovije

ČOVEK GENIJE: Zvezda demokratske debate nije bila Klintonova, nego...

SAD - Na red su došle i demokrate da održe predizbornu debatu i to su učinili na globalnoj američkoj televiziji SiEnEn, ali desila se jedna krajnje neobična stvar, a to je da je zvezda večeri bio republikanac Donald Tramp.
Debata (Foto: JuTjub)

Debata (Foto: JuTjub)

Naime, kada je otpočela debata, Tramp je, kao komentar na demokratske kandidate koji su stajali na bini, na Tviteru objavio: "Putin nije ni nervozan ni uplašen." Tramp se uključio u debatu putem Tvitera preko haštega #DemDebate. Bogati republikanac uspešno i originalno vodi svoju kampanju, a njegovo uspešno uključivanje putem društvenih mreža na debatu demokrata pokazuje da njegova popularnost iz dana u dan raste. Nešto kasnije je Tramp objavio: "Nema zvezde na bini!", aludirajući na to da on nije prisutan na demokratskoj debati. Među demokratskim kandidatima, američki mediji ocenjuju da je na debati izdominirala Hilari Klinton, međutim, najveći broj američkih medija piše o "Tviter upadu na debatu" Donalda Trampa.Koliko je Tramp uspešno iskoristio demokratsku debatu u svoju korist govori činjenica da je na svom Tviter profilu dobio čak 60 hiljada novih pratilaca, dok je Klintonova za isti period uvećala broj svojih fanova na ovoj društvenoj mreži za svega 15 hiljada.
Pročitajte još: 
Jedna od poruka koje je Tramp retvitovao je "Donalde, jedva čekam da se sretneš na debati sa ovim klovnovima". Ruku na srce, Tramp uspešno ismejava sve druge kandidate i nezaustavljivo se penje ka Beloj kući. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA