Najnovije

LGBT DELI PARE: Rade Rapido dobio ponudu "Potpiši da si gej, damo ti 20 evra!" (VIDEO)

Muzičar iz Podgorice Rade Pejović Rapido objavio je juče na svom fejsbuk profilu video snimak u kojem tvrdi da ga je prijatelj pozvao i ponudio mu da zaradi 20 evra da ako se potpiše da je homoseksualac.
Rade Rapido (foto: Fejsbuk video printskrin)

Rade Rapido (foto: Fejsbuk video printskrin)

Kako mu je priajtelj objasnio, trebalo bi samo da popuni "diskretan formular" i da dobije 20 eva, a dobija još 10 evra za posredništvo ako dovede još nekog prijatelja da se potpiše. "Uh, kako da počnem ovo... Sinoć, preksinoć me zove prijatelj, stari drug, i veli "uzeo sam 30 eura, to jest 20, a možeš i 30, samo je potrebno da dođeš i popuniš neke formulare. Odeš fino u LGBT, i potpišeš da si imao nekad iskustvo sa muškarcima. Šta te briga, to je diskretno, uzmeš, kaže, 20, 30 eura, šta te briga", navodi Pejović. On se obratio LGBT organizacijama poručivši im da nemaju prava to da rade. "Slušajte građani, slušajte LGBT, nisam homofobičan, i imam mnogo gej drugova i drugarica, ali vi primoravate crnogorsku populaciju, da iako to nisu, što nemaju ljeba da jedu, dođu kod vas i uzmu 30 eura.  Hoćete da povećate koeficijent? Nemate prava na to. Odakle vam tolike pare? Hoćete da se skupimo nas 10.000 da dođemo da potpišemo, da nam svima date po 30 evra? Oćete li imat` da nas isplatite, oćete li", upitao je ogorčeni Pejović na objavljenom video zapisu, na čijem je kraju opsovao rečima "Oca vi je*em".
Profit od LGBT ?!!!Dođeš i popuniš "diskretni formular" u kom napišeš da si gej ili biseksualac, dobiješ 20€ i 10 € dobije taj ko te je doveo i tako u krug... Posted by Rade Rapido on petak 16. oktobar 2015.
  Ipak, izvršni direktor NVO LGBT Forum Progres Stevan Milivojević izjavio je za Vikend novine da njegova organizacija nema veze sa spornom anketom. "Mislim da ja nisam dobra osoba za komentar zato što to nije nešto čime se naša organizacija bavi. U pitanju je metoda istraživanja kako bi se doprlo do zajednice. Smatram da se o tome mora otvoreno pričati. Istraživanje je sproveo Institut za javno zdravlje, u saradnji sa Juventasom" rekao je Milivojević.
Pročitajte još: 
Iz Instituta za javno zdravlje ipak poručuju da ta zdravstvena institucija ne radi trenutno nikakva istraživanja, ni samostalno, ni u saradnji sa nekom nevladinom LGBT organizacijom. Kako nezvanično saznaju Vikend novine, pravilo Svetske zdravstvene organizacije je da se licima koja učestvuju u anketiranju o osetljivim pitanjima, kao što su prava LGBT osoba, uplaćuje određena količina novca. Izvor: Pravda, cdm.me

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA