Najnovije

MILOVA POLICIJA RASTURILA PROTEST: Suzavac i hapšenja u zoru u Podgorici (FOTO/VIDEO)

PODGORICA - Oko 1.000 policijskih specijalaca oko 5 sati razbilo je protest opozicionog Demokratskog fronta koji se 20 dana odvijao pred zgradom Skupštine.
Policija razbija protest u Podgorici (Foto: Jutjub)

Policija razbija protest u Podgorici (Foto: Jutjub)

"Bačen je i suzavac. Ima dosta privedenih i povređenih. Poslanici Slaven Radunović i Vladislav Bojović su privedeni, a predsednik DNP Milan Knežević je završio u Urgentnom centru. Tokom okršaja, jedan pripadnik vatrogasne je upotrebio silu i udario profesora Branka Radulovića. Elevator je poslat da sruši binu", piše na Fejsbuk stranici Sloboda traži ljude. Nekoliko ljudi je privedeno, među njima i poslanici Slaven Radunović i Vladislav Bojović, dok je Milan Knežević, kako su saopštili iz DF-a, završio u Urgentnom centru. Na stranici se navodi da je tokom intervencije policija udarila i isprskala suzavcem lidera DNP-a. "Posle ukazane prve pomoći Knežević je hitno prebačen u Urgentni centar gde mu se trenutno ukazuje pomoć", navodi se na stranici. Deo bulevara ispred parlamenta, gde je održavan protest, uskoro bi trebalo da bude otvoren za saobraćaj.
BRUTALAN NAPAD POLICIJE NA DEMONSTRANTE!Jutors rano je policija je izvela napad na mirne demonstrante ispred Skupštine ... Posted by Informativni portal IN4S on petak 16. oktobar 2015.  
Hapšenje poslanika Slavena Radunovića i urednika IN4S-a, Gojka Raičevića. Posted by Informativni portal IN4S on petak 16. oktobar 2015.

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA