Najnovije

KONAČNO: Saslušan Bojan Pajtić!

BEOGRAD - Lider Demokratske stranke Bojan Pajtić saslušan je danas u policiji povodom afere o prisluškivanju u vezi optužbi da je Nikola Petrović tražio dva miliona evra od Lidije Udovički. Pajtić je odbio poligrafsko testiranje, saznaje Tanjug.
Bojan Pajtić (foto: Jutjub printskrin)

Bojan Pajtić (foto: Jutjub printskrin)

Pajtić je saslušan u svojstvu građanina po zahtevu tužioca u cilju prikupljanja obaveštenja u predistražnom postupku. Pre nekoliko dana Pajtić je najavio da će se rado odazvati pozivu za saslušanje, s obzirom da je sam žrtva prisluškivanja, a da izjavu, sa svim dokazima o reketiranju strane kompanije, namerava da da nadležnim organima. Direktor EMS Nikola Petrović već je saslušan, negirao je sve optužbe i bio na poligrafskom testiranju i prošao takozvani "detektor laži". Vladimir Beljanski, pravni zastupnik Lidije Udovički, izjavio je da je u podnesku srpskoj policiji i tužilaštvu predložio da joj se poziv za prikupljanje informacija u svojstvu građanina uputi na adresu njenog prebivališta u Madridu i da se razgovor sa njom obavi u Španiji.
Pročitajte još:
U javnosti su plasirani transkripti razgovora Pajtića i Udovički, u kojima se pominje da je Petrović navodno od Udovički tražio dva miliona evra kako bi se na EMS priključio vetropark firme Kontinental vinds. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA