Najnovije

ONA JE BOMBA: Zbog velikih grudi mora da se bori sa jačima od sebe (FOTO, VIDEO)

Braj - En Rašiljo, bivši model, se u novije vreme posvetila borilačkim sportovima. Uspešno je debitovala u amaterskom meču po K-1 pravilima, ali postoji jedan problem.
Opasna i lepa (Foto: Instagram)

Opasna i lepa (Foto: Instagram)

Naime, njene bujne grudi teže čak pet i po kilograma, što je više od granice jedne težinske kategorije. Iz tog razloga, je prisiljena nastupati u lakoj kategoriji, protiv puno snažnijih devojaka. "Ja jednostavno ne mogu uzeti svoje grudi i staviti ih sa strane, a one teže pet i po kilograma", požalila se lepa Braj - En. Ipak je uspela dogovoriti nastup u međukategoriji, do 68 kilograma, protiv devojke koja inače nastupa u perolakoj. Tako su se našle na pola puta, a u pitanju je borba za prvakinju organizacije Agresiv Kombat šampionata. Sa obzirom na to da se nalazi u NJujorku, reč je o amaterskoj MMA i K-1 organizaciji, a kako oni sami kažu, ponose se time što pokušavaju spojiti borbe i seksepil. Sa Braj En su to svakako uspeli. Ona je najavila kako će pokušati spustiti težinu na 61.5 kilogram te se ozbiljnije posvetiti borbama i nastupati u bantam kategoriji.
Pročitajte još:Evo kako su porno glumice izgledale kao srednjoškolke (FOTO)Šta dobijete kad ukucate 111111111111111 u Gugl: Pa, polugolu tursku plesačicu koja meša u krilu (VIDEO)
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA