Najnovije

REŠILI DA SRAVNE ID: Rusi u Siriju šalju najsmrtonosniji raketni sistem

Rusko ministarstvo odbrane razmatra slanje mornaričkih trupa kako bi zaštitili ruske vojne objekte u Siriji, ali i upotrebu vojnih brodova usidrenih na Mediteranu koji će se, takođe, upotrebljavati kao podrška avionima koji vrše vazdušne napade u Siriji.
Topolj M (Foto: RIA Novosti)

Topolj M (Foto: RIA Novosti)

Kako je objavila televizija Al Majaden, Rusi će u napadima nastaviti da razmenjuju informacije sa iranskim i iračkim snagama a brodovi će se, najverovatnije, koristiti za brzo sletanje i poletanje aviona. Televizija navodi da Rusi planiraju i upotrebu raketnog sistema "topol" u slučaju potrebe da se zaštite sa zemlje i navode da će ovi sistemi biti korišćeni kao zaštita u "najvišem stepenu borbe". Al Majaden se poziva na izjavu ruskog pukovnika Igora Jegorova koji je rekao da se planira vojni trening implementacije velikog broja funkcija raketnog sistema, čak i manevrisanja u situacijama borbe na putevima.
Pročitajte još:OVO ZAPAD PREĆUTKUJE: Evo šta se promenilo dolaskom ruske vojske u Siriju!Ruski avioni uništili kolonu vozila Islamske države, Damask sprema ofanzivuDŽIHADISTI PRETE: Smrt Putinu, uskoro dolazimo
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA