Najnovije

GOLA UMETNOST: Sa neznancima pravi gole selfije! (VIDEO 18+)

Milo Moire je čuvena konceptualna umetnica i to uopšte nije slučajno - svaki njen performans podrazumeva da se ona skine gola.
Goli selfi (Foto: Jutjub)

Goli selfi (Foto: Jutjub)

Što, naravno, treba podržati. Među njenim poznatim performansima je izbacivanje jaja sa bojom iz vagine, gola vožnja u gradskom prevozu, ili gola šetnja po galeriji, sa bebom u rukama. Primećujete šablon? Šta imamo ovde? - Serija performansa "Goli selfiji" karikira pop kulturni masovni fenomen autoportreta na društvenim mrežama. Umentica pravi selfije sa prolaznicima koristeći kameru na daljinsko upravljanje i Milo Moire je, za razliku od prolaznika, gola. Kroz telesnu interakciju sa ljudima koji žele selfi sa mnom, hoću da ustanovim trenutak kontakta između realnog i digitalnog otkrića intimnosti. Tako se stvara novi meta-nivo samopromocije - objašnjeno je u opisu snimka. Dakle, u pitanju je kritika modernog, egocentričnog društva. Milo Moire je obavila performans u više gradova Evrope, a u Parizu su je uhapsili zbog golotinje na javnom mestu. E, to se zove stradati za svoju umetnost! NAKED SELFIES | Performance by Milo Moiré (2015) from Milo Moiré on Vimeo. Ali to nije sve. Na ovom snimku možete je videti kako pliva potpuno gola, a performans (?) se zove "tečna ekstaza". Nije za mlađe od 18, ali možda i jeste - ipak je to umetnost. “Fluid Ecstasy,” the return to our origins uncensored from Milo Moiré on Vimeo.
Pročitajte još:Manje poznate činjenice o seksu: 20 zanimljivosti koje će vas šokiratiONE SU PROBALE ANALNI SEKS: Otvoreno govore o tome kakav im je bio „prvi put“
Izvor: srbijadanas.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA