Najnovije

UČESNICA "MALDIVA" SPREMNA NA SVE: Miljana pokušala da se ubije!

Učesnica rijalitija "Maldivi" Miljana Kulić, pokušala je pre tri godine da izvrši samoubistvo u Pravno-birotehničkoj školi u Nišu.
Miljana Kulić (Foto: Fejsbuk)

Miljana Kulić (Foto: Fejsbuk)

Miljanin školski drug kaže da je ona pokušala da skoči sa prozora jer nije bila zadovoljna ocenom koju joj je nastavnica zaključila na kraju godine. - Taj dan je bio pravi haos u zgradi, a o tome se i dan-danas priča. Miljana se popela na prozor i počela da viče kako će da skoči i da se ubije. Ubrzo je došla policija, a nastavnici su jedva uspeli da je zaustave. Odustala je tek kada joj je obećanu da će dobiti željenu ocenu. Kada je sišla sa prozora, pravila se da je sve u redu, dok su se ostali tresli, kaže Miljanin školski drug M. V. On dodaje da je Miljana bila najproblematičniji đak, da je stalno menjala raspoloženja i da se uvek svađala. - Retko je slušala šta joj nastavnici pričaju, zbog čega je promenila dve osnovne i tri srednje škole, kaže on za "Kurir". Miljana, podsetimo, ima dosije u policiji zbog uhođenja javnih ličnosti, to možete pročitati OVDE.
Pročitajte još:NASILJE, DROGA, GOLOTINJA: Rijana oblivena krvlju leži u gomili novca i puši džoint! (VIDEO 18+)Novi rijaliti, isti glumci: Brukaju se za 50 evra nedeljno
Izvor: Alo, Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA