Najnovije

MILANOVIĆ NAJAVLJUJE KRVOPROLIĆE: Mađari će morati da pucaju!

DUBROVNIK - Premijer Hrvatske Zoran Milanović danas je u Dubrovniku izjavio da će Mađari, ukoliko zatvore granice, morati da pucaju po ljudima da ih odvrate od prelaska.
Milanović (Foto: JuTjub)

Milanović (Foto: JuTjub)

Milanović je rekao da se ne boji da će doći do potpunog zatvaranja mađarske granice bez obzira na to što Mađari već u nedelju dovršavaju ogradu prema Hrvatskoj, dodajući kako će izbeglice taj snop bodljikave žice "zubima pojesti", prenosi Dnevnik.hr. Milanović je rekao kako priču o žičanoj ogradi slušaju već dve nedelje i istakao da to nije ograda već bodljikava žica. "To nije ograda, to je bodljikava žica. Problem se mora rešiti u Turskoj i Grčkoj. Neko je govorio o tome da bi trebalo poslati vojsku na mađarsku granicu s Hrvatskom i Srbijom, pa neka pošalju brodove u Grčku", rekao je Milanović. Milanović je, takođe, demantovao informaciju kako je na Prevlaku poslato 160 pripadnika specijalne policije, ustvrdivši da "HDZ širi paniku", ali i dodao kako je Crnogorcima poslata poruka da na tu granicu ne šalju ljude. "Ovo je naša kuća i otvorićemo ona vrata koja mi odlučimo. Zasad su otvorena ona na severu, ali ću štititi hrvatske interese i gledamo bar korak napred", rekao je on, naglasivši da se problem sa izbeglicama može rešiti u Grčkoj i da je o tome razgovarao s nemačkom kancelarkom Angelom Merkel i britanskim premijerom Dejvidom Kameronom.
Pročitajte još:Mađarska sutra zatvara granicu sa HrvatskomAmerikanci bombardovali bolnicu (VIDEO/FOTO)
Na pitanje novinara šta će Hrvatska učiniti ako Mađarska zaista zatvori državnu granicu ogradom, Milanović je odgovorio kako će ljudi "zubima pojesti taj snop bodljikave žice". Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA