Najnovije

KOLJAČ: Izašao iz zatvora pa ubio majku, snaju i brata

Policija traga za muškarcem čiji su inicijali A.N. (35) zbog sumnje da je u selu Veliki Kablići kod Livna ubio majku, brata i njegovu suprugu, potvrđeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Livanjskog kantona.
Koljač (Foto: Printskrin)

Koljač (Foto: Printskrin)

Tridesetpetogodišnjaku je na teret stavljeno da je sinoć u porodičnoj kući nožem ubio majku S.N.(66) i bratovu ženu L.N (44), dok je brat (46) preminuo na putu za bolnicu. Portparol kantonalnog MUP-a Ivica Vrdoljak rekao je da su žrtve imale više ubodnih rana po telu, a da je brat, iako povređen, uspio da izađe iz kuće i javi se komšijama. Brat je odmah prevezen u livanjski Dom zdravlja, gde je medicinski zbrinut, a zatim je upućen u bolnicu u Split, ali je na putu preminuo od zadobijenih povreda. Vrdoljak je naveo da je osumnjičeni juče ujutro izašao iz zatvora u Mostaru u kojem je bio mesec dana zbog nasilja u porodici. On je tada fizički napao majku, što je ona prijavila. I tada je pobegao, ali je veoma brzo pronađen i uhapšen. Dojavu o sinoćnjem ubistu policija je primila u 21.40 časova. Prema saznanjima policije, osumnjičeni je u kuću došao oko 19.00 časova. Prema njegovim riječima, ženska osoba čiji su inicijali M.N, u čijem komšiluku se desilo ubistvo, prijavila je policiji da je do njene kuće došao muškarac koji je na sebi imao krvave tragove. Vrdoljak je naveo da je policija izašla na teren sa pripadnicima Hitne pomoći Doma zdravlja Livno koja je muškarca prevezla u Dom zdravlja. On je naveo da su policijski službenici u porodičnoj kući na prvom spratu zatekli mrtvu žensku osobu čiji su inicijali S.N, a na drugom spratu telo druge ženske osobe čiji su inicijali L.N. U toku su istraga i potraga za počiniocem, a motivi za ovu porodičnu tragediju nisu poznati.
Pročitajte još:SRAMNO: Amerikanci sa 3.000 evra probali da podmite porodicu izbodenog košarkaša na KalemegdanuSODOMA I GOMORA NA SVETU PETKU: Poslao sina na pijacu, pa silovao snaju!
Izvor: Oslobonjenje.ba

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA