Najnovije

Ove higijenske navike vas mogu spasti neprijatnih situacija pre i tokom seksa

Iako to gotovo svi znaju, ponekada se zbog raznoraznih razloga higijenske navike stave u drugi plan. Ali ne bi trebale, posebno kada je reč o intimnim delovima jer nedostatak higijene može dovesti do zaraze i do ozbiljnijih zdravstvenih problema.
Pre i posle seksa treba...  (Foto: naughtyamerica.com)

Pre i posle seksa treba...  (Foto: naughtyamerica.com)

Kakve higijenske navike bismo trebali imati pre i tokom seksa? Evo odgovora... 1. Pre seksa poželjno je tuširati se. Žene trebaju obratiti posebnu pažnju pri pranju genitalija kako ne bi prenele bakterije u matericu. Zato se uvek treba držati smera od napred prema nazad. 2. Muškarci trebaju posebnu pažnju posvetiti pranju penisa jer se pod naborima kože lako razvijaju bakterije. Pre seksualnog odnosa svakako se tuširajte i dobro operite to područje i koristite kondom. 3. Oba partnera trebaju dobro da operu ruke kako se bakterije sa ruku ili ispod noktiju ne bi prenele na genitalije jednog od vas. 4. Zbog neprijatnih mirisa, žene bi trebale izbegavati seksualne odnose s partnerom tokom prva dva dana menstruacije. 5. Ako imate herpes na ustima, izbegavajte oralni seks kako ga ne bi preneli partneru.
Pročitajte još:Nemoj da je**š moju facu: Htela je da ga oralno zadovolji a onda je počela da priča (VIDEOKoja je vaša krvna grupa? Najveće šanse su da obolite od ovoga
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA