Najnovije

Šta je to Stefanović preko Tvitera poručio Vučiću, a šta DS-u!?

BEOGRAD - Borko Stefanović, jedan od čelnika DS-a, na svom Tviter profilu je napisao da "sukob sa Vučićem neće biti ličan", ističući da će se sukobiti dva programa.
Borko Stefanović (Foto: JuTjub)

Borko Stefanović (Foto: JuTjub)

"Sukob sa Vučićem neće biti ličan, već sukob dva programa i dva koncepta. Tada ćemo zajedno uspeti. Zato levo." - piše Stefanović. Stefanović slanjem ovakve javne poruke Vučiću i zauzimanjem pozicije sukobljavanja svog programa sa programom Aleksandra Vučića dodatno podgreva glasine koje kruže da će Stefanović uskoro istupiti iz DS-a i napraviti svoju stranku. Stefanović je u više navrata kritikovao program i politiku Demokratske stranke, a nedavno je objavio i sopstveni manifest i politički program nezavisno od Demokratske stranke. Ukoliko Stefanović misli da protiv Vučićevog kandiduje svoj nedavno objavljeni program, onda je ovim tvitom on praktično potvrdio da izazi iz Demokratske stranke.
Pročitajte još:Vulin: Apis je junak i srpska sveta tajnaDSS i Dveri na Komsomoljskaja Pravda: Hvala Ukrajini na promociji naše posete Krimu! (VIDEO)
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA