Najnovije

DS: Kako mogu Legija i Mira, a ne može "Svaka čast Vučiću"!?

BEOGRAD - Činjenica da se u svim našim knjižarama i kioscima bez ikakve zadrške prodaju knjige Mirjane Marković, Milorada Ulemeka Legije i drugih sličnih ličnosti, a da su gotovo sve knjižare, uz nekoliko izuzetaka, odbile da prodaju knjigu Slaviše Lekića "Svaka čast Vučiću" govori više o stanju u društvu od bilo koje kritike, analize ili novinskog članka, stoji u novom saopštenju Demokratske stranke.
Pajtić i Mićunović - zabrinuti zbog knjižara (Foto: Foto servis DS-a)

Pajtić i Mićunović - zabrinuti zbog knjižara (Foto: Foto servis DS-a)

DS ocenjuje da je odbijanje knjižara da prodaju pomenutu knjigu rezultat straha od "režima Aleksandra Vučića". Očigledno je poruka koju Srpska napredna stranka šalje već tri i po godine primljena i u našim knjižarama - svako ko se usudi da misli drugačije, svako ko svoje mišljenje i neslaganje jasno pokazuje može računati na to da će ga stići odmazda režima, navode u DS-u. "Ova poruka je do sada poslata opozicionim strankama, rediteljima, piscima, novinarima, nevladinim organizacijama, naučnicima, glumcima i redakcijama koji su se usudili da kažu drugačije mišljenje, a knjižare su jedine koje su je prihvatile bez ikakvog otpora i bez mnogo buke." - kažu demokrate. "Ono što Aleksandar Vučić nije naučio ni kada je prošli put bio na vlasti, a ni sada, jeste da nikoga neće uspeti da ućutka silom i zastrašivanjem, čak i ako to ne radi direktno nego kroz stvaranje atmosfere u kojoj svako zna šta će mu se desiti ako se bude bunio. Svaka čast Vučiću." - stoji u saopštenju demokrata.
Pročitajte još:(NE)MOGUĆE: Haradinaj dao 100.000 evra Jablanoviću!?Ako se usvoji njihov predlog, mnogi građani će biti spašeni bankrota
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA