Najnovije

ISLAMISTI DRŽITE SE: Rusi šalju u Siriju najnemilosrdnije ubice na svetu (VIDEO)

DŽihadisti koji beže pred napadima ruskih snaga uskoro bi se mogli naći u još većim problemima. Ruski predsednik odlučio je da na njih pošalje pripadnike najelitnije jedinice ruske vojske - Specnaz.
Pripadnici Specnaza prošli su rigorozan trening i ubrajaju se u najnemilosrdnije ubice na svetu. (Foto: Jutjub)

Pripadnici Specnaza prošli su rigorozan trening i ubrajaju se u najnemilosrdnije ubice na svetu. (Foto: Jutjub)

Pripadnici Specnaza prošli su rigorozan trening i ubrajaju se u najnemilosrdnije ubice na svetu. Ekstremno su agresivni i vrhunski istrenirani. Oni su tamo da počiste nakon vazdušnih napada, pozovu vazdušne napade, odu na tajne misije protiv pobunjenika i na kraju ih potpuno unište - rekao je izvor iz vojske za engleski Miror. Na njih se neće gledati kao na britanske ili američke vojnike. Oni su tamo samo s jednim ciljem, da unište bilo koga ko preti Asadu. Pod bilo kojim uslovima. Oni će promeniti poziciju Rusije na Mediteranu i na Srednjem isoku. Od početka napada na baze ISIL ruske vazdušne snage uspele su da džihadistima unište 50 strateški važnih objekata. S druge strane portparol Kremlja Dmitri Peskov kaže da Moskva ne planira da šalje kopnene snage u borbu protiv Islamske države u Siriji, niti će podržati ruske dobrovoljce koji žele da učestvuju u sukobu. Peskov je rekao da ruski predsednik ne razmatra mogućnost da se ruski državljani pridruže redovima sirijske armije kako bi podržali predsednika Bašara al Asada. "Ta tema nije na dnevnom redu u ovom trenutku", izjavio je on ruskim novinskim agencijama.
Pročitajte još:RUSKI NAROD SLAVI: Vladimiru Putinu je danas rođendan (FOTO/VIDEO)MOSKVA UPOZORAVA: DŽihadisti spremaju prevaru u Siriji
Izvor: 24sata.hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA