Najnovije

POHOTNA PROFESORKA: Nećete verovati na šta je terala studente!

NJUJORK - Student sa uglednog američkog univerziteta Notr Dam u Indijani, pokrenuo je tužbu protiv neimenovane profesorke koju je optužio da je njega i druge mlade studente, igrače fudbala i košarke, terala na seks sa njenom ćerkom u zamenu za dobre ocene.
Otprilike bi mogla ovako da izgleda... (Foto: JuTjub)

Otprilike bi mogla ovako da izgleda... (Foto: JuTjub)

Kako piše “NJujork Dejli NJuz”, neimenovani student, inače Afroamerikanac, u tužbi je opisao kako je profesorka, belkinja, u svojim nastranim poslovima bila rasno motivisana. Ona je opisana kao manipulativna predatorka. Profesorka je navodno studente lično snabdevala prezervativima i prevozila ih do hotela u kojima bi dolazilo do seksa sa njenom ćerkom. Na ovom univerzitetu su oštro demantovali sve navode iz tužbe i tužitelja prozivaju da samo želi publicitet. U krajnje neverovatnim navodima u tužbi spominje se da je tužitelj na Univerzitet Notr Dam došao kao stipendista 2014. godine i da je nakon nekog vremena pokušao da prekine vezu na koju ga je prisiljavala profesorka, ali je počela ona počela da mu preti i govori da mu treba pomoć psihijatra. U jednom trenutku ga je poslala psihijatru, svom prijatelju, za kojeg se tvrdi da je studenta pokušao da drži “pasivnim” tako što ga je kljukao lekovima. Spominje se čak i da je profesorka pokušavala da studenta preobratiti na katoličanstvo. U tužbi se navodi da je student sve prijavio nadležnim službama na Univerzitetu pre dve nedelje, ali kako nije bilo reakcije bio je prisiljen da podnese tužbu zbog stresa i “rasno neprijateljske” situacije u kojoj se zbog svega navodno našao.
Pročitajte još:POKUŠAJ UBISTVA U PAROVIMA: Zmaj razbio flašu da izbode Uroša! (VIDEO)Ove higijenske navike vas mogu spasti neprijatnih situacija pre i tokom seksa
Izvor: Telegraf.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA