Najnovije

ANONIMUSI OBJAVILI RAT ISLAMISTIMA: "Lovićemo vas, naći ćemo vas i nećemo vas pustiti" (VIDEO)

Hakerska grupa "Anonimus" objavila je elektronski rat protiv Islamske države nakon što je izvršen teroristički napad u Parizu, obećavši da će uloviti sve pristalice džihadista na internetu.
Objavili rat džihadistima (Foto: Jutjub)

Objavili rat džihadistima (Foto: Jutjub)

"Potpuni rat" koji je objavila ova hakerska grupa podrazumeva iskorenjavanje terorističke propagande na internetu, a objavljen je putem videa koji je postavljen na Jutjub. Osoba koja se pojavljuje u snimku nosi masku Gaja Foksa i obećava da će "pokrenuti najveću akciju do sada" prtiv Islamske države. U želji da uptrebe svoje veštine da "ujedine čovečanstvo", Anonimusi su džihadiste upozorili da "treba da očekuju mesivni sajber napad". - Anonimusi iz celog sveta će vas loviti. Znajte da ćemo vas naći i da vas nećemo pustiti. Rat je objavljen. Pripremite se. Francuzi su jači od vas i biće još jači nakon ovog zverstva - kaže osoba iza maske. Ova grupa je od napada na Šarli Ebdo u januaru pratila, hakovala i demaskirala hiljade naloga na Tviteru koji su bili u vezi sa džihadistima. Anonimusi su prošle nedelje objavili i da su ušli u trag islamističkoj hakerskoj grupi "CyberChaliphate", koja koristi 10 različitih naloga na Tviteru sa jednom IP adresom. Pogledajte video u kom su otvoreno pretili islamistima:
Pročitajte još:AMERIKA I RUSIJA UJEDINJUJU SNAGE: Obama i Putin se udružuju protiv Islamske države?OVO SU IMENA POVREĐENIH SRBA U PARIZU: Neki od njih su u teškom stanju nakon terorističkog napadaDA LI JE SRBIJA META TERORISTA? Moguće mete džihadista su stadioni, tržni centri čak i srpske crkve!
Izvor: rt.com , Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA