Najnovije

OVO SU IMENA POVREĐENIH SRBA U PARIZU: Neki od njih su u teškom stanju nakon terorističkog napada

PARIZ- U neviđenim terorističkim napadima u Francuskoj koji su se dogodili prošlog petka i odneli 132 života, među više od 350 povređenih nalazi se i 30 srpskih državljana.
Među više od 350 povređenih nalazi se i 30 srpskih državljana. (Foto: Jutjub)

Među više od 350 povređenih nalazi se i 30 srpskih državljana. (Foto: Jutjub)

Većina njih je već na kućnom lečenju, ali ima i onih koji su teško povređeni. Ispred “Stadiona Francuske” u trenutku eksplozije našli su se: Milunka Radosavljević, Borivoje Burić, Slavica Burić, Živka Burić, Žaklina Burić, Tina Burić, Vladimir Burić, Zoran Vasiljković, Milena Vasiljković, Snežana Mitrović, Verica Marinković s ćerkama Laurom i Klarom, Zorica Burić Nikolić, Ivica Nikolić, Gordana Radosavljević Stanković, Ika Grbić, Pera Grbić, Lepa Grbić, Dragica Todorović, Radmila Todorović, Zlata Vasić… Ambasador Srbije u Parizu Rajko Ristić rekao je za RTS da su, prilikom obilaska jedne od povređenih srpskih državljanki, otišli i do neidentifikovane ženske osobe u toj bolnici. Sestre Aca Pavlovića prepoznale su tada njegovu suprugu, LJiljanu. “Svi građani pripadaju grupi koja se nalazila blizu stadiona, tamo su prodavali. Međusobno su povezani prijateljskim i rodbinskim vezama. Prema informacijama njihovo stanje je stabilno i svi se oporavljaju”, rekao je ambasador.
Pročitajte još:ISTRAGA TERORISTIČKOG NAPADA NA PARIZ: Mozak akcije Belgijanac Abdelhamid AbaudAMERIKA I RUSIJA UJEDINJUJU SNAGE: Obama i Putin se udružuju protiv Islamske države?OVO NIKAKO DANAS NE SMETE DA RADITE: Pravoslavci, srećan vam Đurđic!
Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA