Najnovije

OBAVEŠTAJNA SLUŽBA LNR: Zloglasni bataljon "Azov" na severu Donjecke oblasti

DONJECK - Bataljon "Azov", poznat po zločinima nad mirnim stanovništvom i nošenju nacističkih obeležja iz perioda Drugog svetskog rata, stacioniran je u mestu Stanica Luganskaja, na severu Donjecke oblasti.
Azov (Foto: Novorosinform)

Azov (Foto: Novorosinform)

Stanica Luganskaja je naselje gradskog tipa i pod kontrolom je vojske Ukrajine. Zamenik načelnika štaba korpusa Narodne milicije LNR, Igor Jaščenko, izneo je novinarima ove informacije i rekao da kijevske vlasti nastavljaju sa raspoređivanjem snaga ukrajinske armije. On kaže i da je raspoređivanjem bespilotnih letelica u 24., 92. i 128. brigadi ukrajinske armije narušen sedmi memorandum Minskog dogovora. Podsećamo, Edvard Basurin, zamenik glavnokomandujućeg u ministarstvu odbrane DNR, juče je novinarima rekao da se ukrajinska armija sprema za žestok udar i napad na Donjecku narodnu Republiku. On je predstavio sva saznanja o naoružanju i pozicijama na koje Ukrajina raspoređuje vojne snage i istakao da je reč o moćnom naoružanju koje uključuje i niz jedinica raketnog sistema "Grad".
Pročitajte još:EVO KAKO SE FINANSIRA ISLAMSKA DRŽAVA: Godišnji budžet terorista više od dve milijarde dolaraTAJNI PAKT PUTINA I OBAME: Pravi se Kurdistan, cepaju se Saudijska Arabija i Turska!RUSI NE PRAŠTAJU: Žestoki napadi na Islamsku državu – likvidirano 150 terorista
Izvor: Pravda  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA