Najnovije

Dveri: Najbolji smo na internetu!

BEOGRAD - Zvanična FB stranica Srpskog pokreta Dveri predstavlja najbolju zvaničnu stranicu neke političke organizacije u Srbiji, stoji u novom saopštenju ovog pokreta.
Dveri na FB (Foto: Dveri)

Dveri na FB (Foto: Dveri)

Ove nedelje zvanična Fejsbuk stranica "DVERI" beleži domet objava od preko 2.800.000. Ukupan broj „sviđanja“ stranice je prešao broj od 53.000, a samo ove nedelje stranicu Dveri je novim „sviđanjem“ označilo 4.648 ljudi, navode u Dverima. U poređenju sa zvaničnim stranicama drugih stranaka u Srbiji, zvanična stranica Dveri je ubedljivo na prvom mestu, kaže se u saopštenju. Želimo da se zahvalimo svim ljudima koji prate rad Dveri i da se potrudimo da ovaj rezultat iz virtuelnog što pre prenesemo u realni svet, poručuju iz Dveri. Pokret Dveri je objavio detaljne analitičke i statističke podatke, a oni pokazuju i pregled prvih pet mesta, te se na drugom mestu nalazi Demokratska stranka, a zatim Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije i Srpska radikalna stranka na petom mestu.
Pročitajte još:NEVEROVATAN SNIMAK: Suhoj 30SM i TU-160 u zajedničkoj akciji! (VIDEO)Dodik: Opoziciju edukuju strani centri koji žele uništenje Srpske
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA