Najnovije

PUŠKOV O'LADIO PREDSEDNICU LITVANIJE: Ko vas je zvao!?

MOSKVA - Predsednica Litvanije, Dalija Gribauskajte, saopštila je da Litvanija neće učestvovati sa Rusijom u borbi protiv Islamske države, te da neće biti deo nikakve koalicije u kojoj je Rusija na bilo koji način uključena.
Puškov prilikom posete Srbiji (Foto: JuTjub)

Puškov prilikom posete Srbiji (Foto: JuTjub)

"Litvanija neće uzeti učešća ni u jednoj novoj koaliciji, u kojoj Rusija učestvuje ili želi da učestvuje. Do danas, Rusija je okupirala teritoriju jedne zemlje i vodila ratove na teritorijama dve zemlje, Ukrajine i Gruzije." - kaže predsednica Gribauskajte. Na njenu izjavu je reagovao predsednik Komiteta za međunarodne poslove Države dume RF, Aleksej Puškov. On je na Tviteru napisao kratak odgovor predsednici Litvanije. "Gribauskajteova je izjavila da Litvanija neće učestvovati u koaliciji sa Rusijom protiv Islamske države. Nasmejala me je. Kome tamo treba Litvanija? NJih tamo niko nije ni zvao." - piše Puškov.
Pročitajte još:NEVEROVATAN SNIMAK: Suhoj 30SM i TU-160 u zajedničkoj akciji! (VIDEO)SNIMLJENO SA ZEMLJE: Kad ti ruska krstareća raketa proleti iznad glave! (VIDEO)
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA