Najnovije

UPOZORENJE PREMIJERU: Vučiću, budala si ako odeš u Kinu!

BEOGRAD - Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik lista Informer, javno je upozorio premijera Srbije, Aleksandra Vučića na mogućnost "državnog udara" tokom njegovog boravka u Kini.
Dragan J. Vučićević (Foto: JuTjub)

Dragan J. Vučićević (Foto: JuTjub)

Podsećamo, Vučić u nedelju odlazi u Kinu u zvaničnu posetu, a Vučićević smatra da bi upravo tokom njegove posete Kini u Srbiji mogao da otpočne državni udar. Gostućujući na RTV Pink, Vučićević je rekao otvoreno da se u Srbiji sprema državni udar tokom Vučićeve posete Kini. "Vučiću, budala si ako odeš!" - kaže on i ističe da je pokušao da dođe do Vučića, ali da nije uspeo. Međutim, Vučićević dodaje da je uspeo da se vidi sa premijerovim bratom Andrejom, te je na taj način poslao poruku Aleksandru Vučiću. Vučićević tvrdi da će protesti policije koji su zakazani za ponedeljak ispred predsedništva Srbije biti početak državnog udara i procesa smene vlasti u Srbiji. "Postoji opasnost da Nikolić izađe pred policajce i kaže: 'Vi ste u pravu!'" - objašnjava Vučićević. On kaže da i pored toga što je protiv EU, podržava politiku Aleksandra Vučića.
Pročitajte još:Vučić vlada apsolutistički, a još se dodvorava kolonizatorimaNikolić: Povezaćemo Srbiju i Belorusiju kao nikada do sad
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA