Najnovije

"Zašto će režim između interesa naroda i interesa "Pinka", uvek stati u zaštitu medija koji uništavaju kulturu, narod i državu?!"

NOVI SAD - Srpska liga tvrdi da vlast uklanja Bojana Panaotovića sa mesta direktora Kulturnog centra Novi Sad kako bi stala na put svima onima koji se bore protiv rijaliti prograrama, odnosno kiča i šunda u Srbiji.Panaotović je najpre odlukom  članova Upravnog odbora KCNS izabran velikom većinom glasova za direktora na period od 4 godine, između ostalog i glasovima članova SNS-a, koji su samo nakon sat vremena promenili svoju odluku i glasali protiv njegovog izbora.
Bojan Panaotović je jedan od osnivača Srpske lige (Foto: Mc.rs)

Bojan Panaotović je jedan od osnivača Srpske lige (Foto: Mc.rs)

- Panaotović je isti onaj čovek koji je pre dva meseca krenuo u rat protiv rijaliti programa, šunda i kiča! Zašto režimu smeta čovek koji se bori za interese i za dobrobit svog naroda?! Zašto se iz institucija kulture sklanjaju oni koji su krenuli u obnovu kulturne politike srpskog naroda?! Zašto će režim između interesa naroda i interesa "Pinka" (rijalitija) uvek stati u zaštitu svojih medijskih glasila koji uništavaju kulturu, narod i državu?! Zašto što su ljudi poput Bojana Panaotovića podigli glas protiv ovog nakaradnog sistema i, budeći narod iz letargije, oduzimaju jedan od glavnih oružja režimu, šund i kič kojim preko rijalitija i raznih ružičastih programa odvraćaju ljude od ružne stvarnosti, od istine! Zato glas svih nas razumnih koji se protivimo rijalitizaciji Srbije mora biti u interesu zaštite institicuja kulture kao i zaštite narodnih tribuna poput Bojana Panajotovića! - saopštila je Srpska liga.
Pročitajte još:Šešelj: I Vučić je bio u Vladi koju je NATO bombardovao…CINIZAM? Ovako je Stoltenberg izjavio saučešće porodicama nastradalih u bombardovanju
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA