Najnovije

PODRŽAVAJU POZIV NA USTANAK?! Zakazan protest zbog hapšenja Fajgelja

NOVI SAD - Novosadsko udruženje "Pokret" pozvalo je građane na protest zbog hapšenja dr Andreja Fajgelja koji će se održati u sredu u 17 časova, kod spomenika Svetozara Miletića u Novom Sadu.
Andrej Fajgelj (Foto: KC NS)

Andrej Fajgelj (Foto: KC NS)

- Pozivamo građane da ne ostanu nemi i ne ustuknu pred najeksplicitnijim oblikom diktature, gde poltroni i klimoglavci Aleksandra Vučića hapse i privode slobodomisleće ljude samo zato jer su se drznuli da stvari nazovu prave imenom. Nedopustivo je i sramno što je doktor Andrej Fajgelj uhapšen jer je izneo stav da je Kosovo Srbija, Vučić poltron zapadnih sila, a NATO zločinačko udruženje, dok deca tajkuna koja ubijaju kolima, misteriozni vlasnici Kantrimena i izdajnici svih boja i fela hodaju slobodno i ponosno, zaštićeni i podržani od strane režima. Pokret smatra da su podjednako sramna blaga i "umerena" reagovanja patriotskih i navodno patriotskih snaga, koje su između istine i slobode govora sa jedne i Vučićeve naklonosti sa druge, odabrale ono potonje bez puno kajanja i razmišljanja. Zato Pokret u sredu u 17 časova, kod spomenika Svetozara Miletića u Novom Sadu organizuje skup podrške - saopštila je ova organizacija. Skup se organizuje pod sloganom "Sloboda za Fajgelja, Stop za diktaturu". Predsednik "Pokreta" je kontroverzni novosadski novinar Tomislav Lovreković koji je nedavno prilikom gostovanja na TV "Kanal 9" skinuo košulju i otkrio majicu sa natpiom "Vučiću pederu".  Snimak tog incidenta možete videti OVDE. Kako je Lovreković putem demantija podgoričkoj "Pobedi" proturio poruku "Otpor Milu" možete pogledati OVDE. Fajgelj je uhapšen jer je po ocenu tužilaštva u svom poslednjem video blogu pozvao na rušenje ustavnog poredka. Pogledajte snimak zbog kog je dr Fajgelj uhapšen:
Pročitajte još:OSLOBODI SRBIJU: Slobodarsku šetnju povodom 97. godišnjice oslobođenja Vojvodine„Osuđivani kriminalci i kurvetine nam vaspitavaju narod a vlast hapsi dr Fajgelja“
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA