Najnovije

Ruska avijacija za vikend pogodila 472 objekta terorista

Za poslednja dva dana avioni ruske borbene avijacije izvršili su 141 nalet i izveli udare po objektima terorista u provincijama Alep, Damask, Idlib, Latakija, Homs, Raka i Dejr el-Zor, saopštili su u Ministarstvu odbrane.
Ruski avioni u Siriji (Foto: RIA Novosti)

Ruski avioni u Siriji (Foto: RIA Novosti)

Avioni ruske avijacije za poslednja dva dana izveli su 141 nalet i pogodili 472 objekta terorista u Siriji, izjavio je zvanični predstavnik Ministarstva odbrane Rusije general major Igor Konašenkov. „Avioni Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije izvršili su 141 borbeni nalet i izveli udare po 472 objekta terorista u provincijama Alep, Damask, Idlib, Latakija, Hama, Homs, Raka, Dejr el-Zor", rekao je Igor Konašenkov. Po njegovim rečima, za poslednja dva dana ruska avionska grupa nastavila je da izvodi aktivna izviđanja ciljeva i izvodi udare po određenim objektima terorističkih grupa koje su aktivne u Siriji. Kako je naveo predstavnik vojnog resora, nakon izvođenja borebenih zadataka svi ruski avioni su se vratili na vazduhnu bazu „Hmejmim".
Pročitajte još:L’Express: Putinu će uspeh u Siriji doneti ratnu slavu kakvu je imao StaljinOvo je Putinova „ratna soba“ (VIDEO)BRITANSKI MEDIJI: Novac za finansiranje Islamske države „pere“ se u BiH
Izvor: rs.sputniknews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA