Najnovije

SKANDAL: Nove provokativne fotke profesorke iz Vranja

VRANJE- Posle erotskih fotografija obnaženih grudi na Fejsbuk profilu početkom novembra, profesorka muzičke umetnosti Suzana Alar (47) iz Vranja ponovo je tabloidna zvezda.
Suzana Alar (foto: Fejsbuk)

Suzana Alar (foto: Fejsbuk)

Zbog novih golišavih fotografija iz izgubljenog mobilnog telefona lepe profesorke društvene mreže ponovo bruje jer učenici Trgovinsko-ekonomske, Medicinske, Hemijsko-tehnološke i tehničke škole, kojima muzičku umetnost predaje lepa plava profesorka, danonoćno lajkuju seksi serijal. - Zbog stresa i šoka biću na bolovanju još petnaestak dana. Ponovo sam uznemirena i ogorčena zbog novih fotografija, koje neko namerno objavljuje na internetu. Ponavljam da je moja slika s obnaženim poprsjem na društvenim mrežama nevešto montirana. Očigledno je da mi se neko sveti. Razloge ne znam. Slučaj prljave osvete prijavila sam vranjskoj policiji. Osnovnom javnom tužilaštvu podnela sam krivičnu prijavu protiv nepoznate osobe. Slike u telefonu i na Fejsbuk profilu su moja intima. To je deo mog privatnog života. Udovica sam. Sama i slobodna. Imam i podršku majke, ćerki Mišele i Nikolije, kao i rodbine pokojnog muža Željka Alara - izjavila je Suzana Alar.
Pročitajte još:Potomci Obrenovića: Apis nije herojOVAKO JE UBIJALA OZNA: Jezive ispovesti o zločinima Titove tajne službeISPOVEST BEOGRAĐANKE: „Kurvam se jer moram, zato muž i ja zajedno plačemo noću, da ne vidi dete“
Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA