Najnovije

RUSKI EKSPERT: Erdoganu sada ne može pomoći ni NATO, a ni Gospod Bog!

MOSKVA - Predsednik Instituta "Srednji Istok" Jevgeni Satanovski kaže da nakon obaranja ruskog Su-24 Rusija i Turska više nikada neće imati dobre odnose kao do sada.
Evgeni Satanovski (Foto: Printskrin Jutjub)

Evgeni Satanovski (Foto: Printskrin Jutjub)

- Erdogan je izgleda zaboravio da su takve akcije Trusku u poslednjih 400 godina koštale velikog dela njene teritorije. Danas je jasno da Turska čini sve da spasi teroriste tzv. Islamske države i drugih frakcija. Sada će naši bombarderi leteti u pratnji lovaca i svaki novi napad na nas će ih skupo koštati - rekao je ekspert. On je kaže da nakon ovog napada Rusija mora da obustavi sve projekte koje ima sa Turskom kao što su gradnja gasovoda i izgradnja nuklearnih elektrana čija je vrednost 20 milijardi dolara. - Turci su napravili izbegličku krizu, možda stoje i iza napada u Parizu - optužuje Satanovski. On kaže da bi eventualna normalizacija odnosa Turske i Rusije zavisila od razumevanja Erdogana da on ne može biti sultan, kao i da mu u sukobu sa Rusijom ne bi pomogao ni NATO, a ni Gospod Bog. U međuvremenu turski premijer Davutoglu priznao je da je lično on naredio obaranje ruskog aviona o čemu više možete pročitati OVDE.
Pročitajte još:KATASTROFA: Pao još jedan ruski helikopter Mi-8, najmanje petnaest mrtvih! (VIDEO)LAZANSKI: Da li to život pilota Rusa, ili Srbina, manje vredi od života asova iz „Top gana”?
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA