Najnovije

DSS i Dveri: Mi smo treća politička snaga u Srbiji

BEOGRAD - U prostorijama Demokratske stranke Srbije održana je zajednička radna sednica predsedništava Demokratske stranke Srbije i Srpskog pokreta Dveri. Na sednici su doneti zaključci o pripremi zajedničkog nastupa na republičkim, pokrajinskim i lokalnim izborima, stoji u novom saopštenju Demokratske stranke Srbije.
Patriotski blok (Foto: JuTjub)

Patriotski blok (Foto: JuTjub)

Zajednički je ocenjeno da je dosadašnja saradnja bila veoma uspešna, da je patriotski blok okupljen oko DSS-a i Srpskog pokreta Dveri stekao poverenje građana koji ga svrstava na treće mesto po jačini među političkim snagama u Srbiji, kaže se u saopštenju DSS-a. Obe stranke su saglasne da je patriotski blok opredeljen za dalje širenje i okupljanje svih evroskeptičnih i anti-NATO snaga u Srbiji. Cilj nam je temeljna promena postojeće nacionalne i državne politike što podrazumeva prekid pridruživanja Evropskoj uniji i uspostavljanje tešnje saradnje sa Ruskom Federacijom, ukidanje Briselskog sporazuma i Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, kao i novu ekonomsku politiku oličenu u ekonomskom patriotizmu, navodi se u saopštenju.
Pročitajte još:DŽIHADISTI PRED UNIŠTENJEM: Iračka vojska opkolila grad Ramadi, očekuje se konačan udar!(VIDEO)Pajtić sa Devenportom: Mediji na udaru režima!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA