Najnovije

Cvijanović: Vučića ruše Velika Britanija i Amerika

BEOGRAD - Željko Cvijanović, jedan od najpriznatijih srpskih političkih analitičara i glavni i odgovorni urednik Standarda, gostujući u specijalnoj emisiji na RTV Pink pod naslovom „Rušenje Vučića“, kaže da Zapadu ne odgovara Srbija koja vodi sopstvenu politiku, te da zapadni lideri žele marionetsku Srbiju i da je to razlog udara na premijera Srbije, Aleksandra Vučića.
Željko Cvijanović (Foto: JuTjub)

Željko Cvijanović (Foto: JuTjub)

Vučić je u poslednjem periodu bio u dve važne posete koje su zasmetale zapadnim liderima. To su Rusija i Kina, a pominjalo se i naoružavanje Srbije, kao i jačanje ekonomske saradnje sa Srbijom i to se ne sviđa zapadnim zemljama, jer ukoliko bi Srbija ojačala sebe kroz saradnju sa Rusijom i Kinom, onda bi to omogućilo Srbiji da slobodno vodi sopstvenu politiku, objašnjava Cvijanović. Glavno pitanje je to što se Zapadu ne sviđa ideja Srbije koja ima slobodu i snagu da vodi sopstvenu politiku, kaže Cvijanović. On tvrdi da napadi lista Kurir na Vučića se sprovode po nalogu stranaca, a na pitanje novinara koji su to stranci, Cvijanović kaže da su to nesumnjivo na prvom mestu britanska i američka ambasada.
Pročitajte još:TUŽILAŠTVO: Pokrenut krivični postupak zbog pokušaja destabilizacije zemlje i optužbi protiv Vučića!Organizatori „Šetnje za Rusiju“: Simbol zla je zastava Čankove partije
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA