Najnovije

Lončar: Kornic teško bolestan - potrebno ga je zaštititi!

BEOGRAD - Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je danas gostujući na TV Pink da je nekadašnji direktor Kurira Aleksandar Kornic, koji je teško optužio premijera Aleksandra Vučića, čovek sa ozbiljnom dijagnozom i da ga treba zaštititi, jer se kao teško bolestan čovek ne može procesuirati.
Lončar (Foto: JuTjub)

Lončar (Foto: JuTjub)

- Reč je o čoveku koji ima ozbiljne dijagnoze i koji je, na njegovu nesreću, zloupotrebljen. On zbog toga ne može da se smatra relevantnim činiocem u svemu ovome. Zato apelujem da se prekine s tim, jer je celokupni sistem zdravstva dužan da zaštiti ovog čoveka, s obzirom na dijagnoze koje ima - rekao je Lončar. Lončar je naglasio da država mora da vrati sve "u svoje tokove“. On je istakao da mu ova afera, u kojoj su se udružili neki koji ne žele da Srbija ide pravcem kojim je krenula, izgleda kao posledica nečije želje da dođe na brzinu na vlast i da spreči završavanje reformi koje je vlada započela. - Na vlast se dolazi izborima, glasovima građana. Tek nakon što se dođe na vlast moguće je sprovesti svoje namere - istakao je ministar.
Pročitajte još:LAZANSKI: Turska izbačena iz igreNOVOSADSKI NAPREDNJACI POSTAVILI ULTIMATUM: Ako ovo ne prestane dolazimo u Beograd
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA