Najnovije

NEMCI NISKO UDARAJU PUTINA: Ti si rasista i nasilnik!

BERLIN - Nemački list "Die Welt" je objavio tekst u kojem ocenjuje da glavno oružje Vladimira Putina u Evropi nije ruska armija, nego "evropski nacionalizam".
Vladimir Putin (Foto: kremlin.ru)

Vladimir Putin (Foto: kremlin.ru)

Promovišući ksenofobiju i rasističke ideje, Kremlj zadobija podršku nacionalista širom Evrope, piše nemački list. To je velika opasnost za jedinstvo Evropske Unije, navodi se u tekstu. Pre dve godine se desio Majdan u Ukrajini, a to je za Putina bilo veliko poniženje, kaže se u tekstu i dodaje da je Putin odgovorio maksimalnim nasiljem. "Putin je aneksirao Krim i otpočeo rat u Ukrajini." - navodi autor teksta Alan Pozener i dodaje da je "ruska armija zapravo tigar od kartona". Glavno oružje Vladimira Putina u Evropi nije ruska armija, nego evropski nacionalizam, piše Pozener. Antievropska i ksenofobična udruženja širom Evrope podržavaju Putina i gaje simpatije prema "autoritativnom sistemu vladavine Vladimira Putina". Viktor Orban, Nacionalni front Marin Le Pen, PEGIDA, neka su od imena koje Pozener nabraja kao simpatizere Putina u Evropi.
Pročitajte još:PRETNJA RUSIJI I KINI? Ovom grdosijom od 13 milijardi dolara Amerika će patrolirati svetom (VIDEO)LAZANSKI: Turska izbačena iz igre
Izvor: Pravda  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA