Najnovije

PRODOR NA LATAKIJI: Sirijska armija zauzela ključne pozicije (VIDEO)

Sirijska arapska armija i borci Narodnih odbrambenih snaga sproveli su uspešnu ofanzivu na severu Latakije i zauzeli ključne visove, javlja ruski TV kanal "Zvezda". Snage terorista pretrpele su značajne gubitke.
Ofanziva u Latakiji (Foto: Jutjub)

Ofanziva u Latakiji (Foto: Jutjub)

Dopisnik TV "Zvezda" javlja da u borbama učestvuju oklopne jedinice SAA ali da one brzo menjaju svoje pozicije kako bi izbegli napada terorista američkim protivtenkovskim sistemima TOV. U gradu Salma od 10.000 terorista ostalo je samo 2.000, ostali su ubijeni ili su se razbežali kako bi izbegli opkoljavanje. Reč je o reonu gde je pre nekoliko dana turska acijacija srušila ruski Su-24. Sirijskim snagama na zemlji podršku daje ruska avijacija. Istovremeno, na severu Alepa, uz sirijsko-tursku granicu došlo je do eskalacije sukoba između terorista iz Slobodne sirijske armije i Kurda. Obe strane su američki saveznici u koaliciji protiv Islamske države a sada vode krvave međusobne borbe o čemu više možete videti OVDE.
Pročitajte još:PUŠKOV: Turska će zažaliti zbog onog što je uradilaSUDBINA SVETA U PUTINOVIM RUKAMA: Započeti Treći svetski rat, ili ne?!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA