Najnovije

HAOS NA TADIĆEVOJ KONFERENCIJI: Vučićević izludeo Tadića pitanjima! (VIDEO)

BEOGRAD - Predsednik Socijademokratske stranke Boris Tadić demantovao je danas navode vlasnika Farmakoma Miroslava Bogićevića da ima bilo kakve veze sa reketiranjem i iznudom u postupku prodaje "Politike" i upitao zašto se takva afera pokreće dan nakon formiranja koalicije SDS-LDP.
Tadić na konferenciji (Foto: JuTjub)

Tadić na konferenciji (Foto: JuTjub)

Podsećamo, vlasnik Farmakoma Miroslav Bogićević izjavio je danas da je vlasniku Kurira Aleksandru Rodiću i njegovom saradniku Dušanu Bjelopetroviću dao milion evra da bi ušao u posao sa VAC-om vezan za kupovinu Politike. On kaže da ga je na to da novac da Rodiću nagovorio Tadić, jer on, Rakić i Petrović, kako kaže, nisu imali novac za kupovinu udela u Politici. „Tadić me je zamolio da ja to kupim“, rekao je Bogićević i dodao da su mu tražili da Rodiću da milion evra zato što su posao prethodno već ugovorili. Konferenciju za novinare Borisa Tadića na kojoj je negirao navode Bogićevića obeležila je žestoka polemika Tadića i glavnog urednika dnevnog lista Informer Dragana Vučićevića, a kako je to izgledalo pogledajte ovde:
Pročitajte još:TADIĆ O BOGIĆEVIĆU: Nikada, ni od koga nisam uzimao novac, ucenjivao i reketirao!BOGIĆEVIĆ RAZOTKRIO BIVŠEG PREDSEDNIKA: Kupio sam Politiku za Tadića!
Izvor: Kurir / Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA