Najnovije

DA LI SE KRISTIJAN VRAĆA NA FARMU: Detalji tajnog sastanka Kristijana i Mitrovića

Iako od njegovog izlaska iz rijalitija "Farma" ima tek 5 dana, uveliko se polemiše o velikom povratku Kristijana Golubovića na imanje u Lisoviću.
Kiki (Foto: TV Pink)

Kiki (Foto: TV Pink)

Bivši farmer i vlasnik Pink televizije Željko Mitrović juče su razgovarali u prostorijama "ružičaste TV" o rijalitiju, njegovim planovima i odsluženju zatvorske kazne, koja čeka Golubovića već početkom januara. Kristijan i Željko su se složili da je najbolje da se ne vraća na "Farmu", jer bi ona trebalo da se završi poslednjih dana decembra, te bi tako "na slobodi" bio svega nekoliko dana do odlaska u zatvor. Golubović je Mitroviću naveo da se i dalje oseća negativna struja usmerena na sve što je on predstavljao na imanju, koju predvodi Tamara Đurić. Za nju nije imao reči hvale, te ju je nazvao "profesionalnom prostitutkom" i "ljudskim otpadom". Domaćim medijima je malo posle sastanka potvrdio da je ostao u dobrim odnosima sa Željkom i Milicom Mitrović, uprkos drugačijim pisanjima domaće štampe.
Pročitajte još:PA, HAOS: Pogledajte kako je izgledala torta Kristijana Golubovića o kojoj svi pričaju! (FOTO)ISPALA: U programu uživo otkriven način na koji se namešta Farma! (VIDEO)NOVI HAOS NA FARMI: Baki gađao Maju flašom (VIDEO)
Izvor: srbijadanas.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA