Najnovije

IMA LAŽNI PASOŠ: Šiptarski koljač Muhadžeri viđen je u Srbiji

Lavdrim Muhadžeri, zloglasni džihadista sa Kosova koji se u Siriji slikao kako odrubljuje glavu zarobljeniku, primećen je nedavno na jugu Srbije, gde se kreće sa lažnim pasošem na ime Bobana Depića.
Šiptarski koljač (Foto: Jutjub)

Šiptarski koljač (Foto: Jutjub)

Bezbednosne službe u regionu imaju podatak da je Muhadžeri, rodom iz Kačanika, letos mesec dana boravio na teritoriji Srbije, a postoje indicije da je nedavno ponovo došao, i to sa grupom od 120 džihadista, njegovih saboraca sa Kosova koji su pobegli sa ratišta u Siriji. Za Muhadžerija je čak u dva navrata objavljivano da je poginuo u Siriji, međutim, njegova smrt nikad nije dokazana. Prema saznanjima bezbednosnih službi u regionu Muhadžeri je viđen u jednom mestu na granici Kosova i centralne Srbije gde je bio u poseti ženi koju je "nasledio" od saboorca koji je poginuo na ratišu u Siriji. - On se kretao s pasošem na ime Bobana Depića. Pretpostavlja se da je taj pasoš izdat u Srbiji, mada za to nema zvanične potvrde,a i prezime Depić nije karakteristično za Srbe. Letos je uočen u jednom mestu na granici Kosova i centralne Srbije, gde je posetio jednu od svojih žena. Ima indicija da se nedavno opet vratio na Kosovo i to sa grupom od 120 džihadista albanskog porekla koji su se vratili sa ratišta - rekao je izvor iz kosovskih bezbednosnih struktura i dodao da službe čine sve da ulove Muhadžerija. - Radi se o jednom od najopasnijih i najozloglašenijih terorista koji je odsecao glave zarobljenicima i ubijao ih ručnim bacačima iz neporedne blizine - dodaje izvor.
Pročitajte još:Ofanziva sirijske vojske, ubijeno desetine terorista Nusra frontaKAMUFLAŽA MU NIJE POMOGLA: Uznemirujući video pogibije vojnika kod Alepa
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA