Najnovije

Traje hajka na Trampa, ali on objavio da se neće povući iz trke za Belu kuću

Donald Tramp, pretendent za republikanskog predsedničkog kandidata u SAD, izjavio je da nikada neće napustiti izbornu trku 2016. godine, uprkos masovnim osudama njegove izjave o muslimanima.
Donald Tramp želi Belu kuću (Foto: Jutjub/Vikipedija)

Donald Tramp želi Belu kuću (Foto: Jutjub/Vikipedija)

On je za list "Vašington post" rekao da se neće povući šta god da se desi, javio je Bi Bi Si. Bela kuća pozvala je u sredu Republikance da odbace kandidaturu njihovog predsedničkog kandidata Donalda Trampa posle izjave da "muslimanima treba zabraniti ulazak u SAD". Portparol Bele kuće DŽoš Ernest rekao je da Trampova kampanja liči na "smetlište istorije", kao i da su njegove opaske uvredljive i otrovne, prenosi Rojters. Generalni sekretar UN Ban Ki-mun usprotivio se, takođe, stavu Trampa da se muslimanima zabrani ulazak u SAD, izjavio je njegov portparol Farhan Hak.
Pročitajte još:ZEMAN OTVORENO O TURSKOJ I EU: Turska se ponaša kao saveznik „Islamske države“ASADOVO KOMUNALNO: Kad tenkovi čiste grad od ološa (VIDEO)NI NUKLEARNA BOMBA MU NE MOŽE NIŠTA: Stiže Putinov supersat (VIDEO)Putin: Nadam se da protiv Islamske države neće morati da se upotrebe nuklearke
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA