Najnovije

Federer progovorio o svojoj "penziji"

LONDON - Jedan od najboljih tenisera u istoriji Švajcarac Rodžer Federer rekao je da nema nameru da se oprosti od aktivnog igranja posle Olimpijskih igara u Riju, kao što su spekulisali pojedini mediji širom Evrope.
Tenis (Foto: Pixabay)

Tenis (Foto: Pixabay)

Federer će uskoro ući u 35. godinu, ali još uvek nije siguran kada će završiti karijeru. "Isplanirao sam celu 2016. godinu i sigurno neću uskoro u penziju. Još uvek nisam doneo odluku kada će to biti, iako bi mi možda bilo lakše", rekao je Federer, a prenosi Bi-Bi-Si. Osvajač 17 gren slem titulu ističe da ne želi da se zadrži na toj brojki i da bi voleo da sezonu počne osvajanjem Australijan opena. "Optimista sam, radujem se novoj sezoni. Osvajanje Australijan opena je veliki cilj, ali neće biti lako. Biće teška i duga naredna sezona. fizički se osećam veoma dobro i nadam se da ću dugo igrati na ovom nivou", zaključio je Federer. Federer je 2015. godinu završio na trećem mestu na ATP listi.
Pročitajte još:PRAVOSLAVNA BRAĆA HARAJU EVROPOM: Niko kao Zvezda i Olimpijakos!FENOMENALNA PORUKA RUSKIH NAVIJAČA: Pogledajte kako su Rusi podržali srpsko Kosovo! (FOTO)
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA