Najnovije

ERDOGAN PRETI KURDIMA: Bićete zakopani u rovovima koje ste sami iskopali!

U turskim vojnim operacijama na jugoistoku zemlje protekle nedelje ubijeno je 115 kurdskih pobunjenika, objavila je u ponedeljak turska novinska agencija Anadolija.
Redžep Tajip Erdogan (Foto: Jutjub)

Redžep Tajip Erdogan (Foto: Jutjub)

Većina, njih 98, ubijena je u mestima Čizre i Silopi, gde je uveden 24-časovni policijski čas. Ti gradovi se nalaze u blizini granice sa Sirijom i Irakom, u jugoistočnoj provinciji Širnak. Ostali su ubijeni u provincijama Mardina i Dijarbakir. Turska vlada je saopštila da su ekstremisti, povezani sa zabranjenom Radničkom partijom Kurdistana (PKK), u tim oblastima postavljali eksplozivne naprave, kopali rovove i podizali barikade. Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan je rekao da će se operacije nastaviti i istakao da će "terorističke organizacije" zajedno sa pristalicama "biti sahranjeni u rovovima koje su iskopali".
Pročitajte još:Helikopteri M-35 polivaju položaje Islamske države kod Ramadija (VIDEO)Sirija: Vojska odbranila važnu bazu od napada terorista Nusra frontaRusko ministarstvo: Laž je da su naši vojnici poginuli u Siriji
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA